dimecres, 29 de setembre del 2010

ASSAMBLEA TERRITORIAL DE DONES 28.9



Després d'un descans,

el dia 23 de juny es va celebrar la revetlla de Sant Joan, una festa en la que va col.laborar tot el poble i tots junts vam poder celebrar-ho.

A Estat un estiu llarg, i com tots sabem aquí al Nostre territori molts vivim del turisme i l'agost és un mes molt important per nosaltres.

Però ja tornem a funcionar, vam engegar amb

l'Assemblea Territorial de dones de l'Alt Pirineu i l'Aran, que es va celebrar per primera vegada a Rialp, al nostre poble.

Vam ser les amfitriones d'un gran dia, vam començar ensenyat a totes les dones del territori nostre poble, vam anar al Hotel Marvel Condes del Pallars a dinar, on ens vam reunir unes 60 dones, acompanyades pel Sr Carles Vega, Director del departament d'acció scial i ciutadania i amb el Sr.Josep Ardanuy, coordinador territorial de l'Alt Pirineu i l'Aran del Departament de Governació i de la nostra coordinadora territorial Mª Rosa Amoros.

Seguidament vam fer l'Assamblea Territorial de Dones i vam tancar l'acte amb un poema inspirat en els pobles del Pirineu, recitat per una companya de nostres territori.

Vam fer entre totes del dia 28 de setembre del 2010 un gran dia.


Gràcies per col.laborar, ajudar i sobretot per participar.

1 comentari:

  1. El dret al treball i a la igualtat d'oportunitats en el treball per a les dones és un dels àmbits d'actuació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

    Ens interessa la vostra opinió i per això hem obert cada mes una cita en directe amb la Consellera de Treball Mar Serna a la nostra pàgina de FB.

    Demà dimecres Mar Serna vol conversar amb totes les persones interessades en els temes d'Igualtat d'oportunitats en el treball per a les dones, també per als joves i les persones amb discapacitat.

    Us convidem al fet que traslladeu les vostres preguntes i reflexions a la consellera en rigorós directe i la màxima transparència demà dimecres a les 18h. Només heu d'unir-vos a la pàgina i participar: http://ht.ly/2Oz96

    ResponElimina